Kongdecals heeft de grootste collectie gekleurde stickers voor jouw Ipad. Ga jij voor een coole hippie Volkswagen bus of ben jij meer een Disney type? Wij hebben voor ieder wat wils. Onze stickers worden geproduceerd van hoogwaardig vinyl en gaan 5 jaar mee. Je krijgt een handige transferfilm en handleiding bij je bestelling waardoor je de sticker gemakkelijk aanbrengt en verwijderd zonder lijmresten achter te laten. Kongdecals heeft een sticker voor iedereen, kies dus snel de sticker die bij jou past!

Homer Simpson iPad Sticker iPad Stickers
Homer Simpson is een held voor jong en oud. Zijn grappen raken nooit out of fashion. Kijk hem maar eens een poging wagen om jouw Apple icoon op te eten. Als echte Homer fan moet je deze sticker natuurlijk hebben! Hij is geproduceerd van de kwalitatief beste vinyl en wordt geleverd met een transferfilm en handleiding, zodat het aanbrengen en verwijderen super makkelijk is. De sticker gaat ook nog e..
Despicable Me: Minions iPad Sticker iPad Stickers
Despicable Me, misschien wel de grappigste animatie film van de wereld. De Minions kunnen met hun schattige uiterlijk vanaf nu jouw iPad versieren. De sticker is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit vinyl en blijft tot wel vijf jaar lang mooi. De sticker is gemakkelijk op te plakken, maar ook makkelijk weer te verwijderen zonder dat deze resten achter zal laten. ..
Happy Cat iPad Sticker iPad Stickers
Poezenliefhebbers kunnen er niet om heen hoe schattig dit lieve poesje staat te flirten. Hij vind het zo gezellig om altijd bij jou op schoot te zitten en dus kun je niet anders dan hem een plekje op je iPad te geven. De sticker is geproduceerd van hoogwaardig vinyl en gaat maar liefst 5 jaar mee. In poezen jaren is dat toch al snel heel wat. We leveren er ook nog een transferfilm en handleiding b..
Sneeuwwitje Kleur (2) iPad Sticker iPad Stickers
Good thing dat Sneeuwwitje  niet echt een hap kan nemen uit jouw Apple. Hoe vaak het haar ook gezegd wordt, dit eigenwijze prinsesje moest en zou een hapje nemen en zou dat met haar leven bekopen. Not this time! Sneeuwwitje wordt natuurlijk geproduceerd van het meest hoogwaardige vinyl en wordt geleverd met een handige transferfilm en handleiding. Op deze manier is het super gemakkelijk om de..
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4