Kongdecals heeft de grootste collectie zwarte stickers voor jouw iPad. Ga jij voor een coole hippie Volkswagen bus of ben jij meer een Marvel of Disney type? Wij hebben voor ieder wat wils. Onze stickers worden geproduceerd van hoogwaardig vinyl en gaan 5 jaar mee. Je krijgt een handige transferfilm en handleiding bij je bestelling waardoor je de sticker gemakkelijk aanbrengt en verwijderd zonder lijmresten achter te laten. Kongdecals heeft een sticker voor iedereen en elke iPad, kies dus snel de sticker die bij jou past!

Apple Juice (2) iPad Sticker iPad Stickers
Appelsap, wij zijn er gek op jij ook? Of vind je stiekem alleen dit plaatje gewoon leuk? Deze sticker is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit vinyl en blijft tot wel vijf jaar lang mooi zitten. De sticker is gemakkelijk op te plakken, maar ook makkelijk weer te verwijderen zonder dat deze resten achter zal laten. Geniet van je sapje! ..
Hangende Lampen iPad Sticker iPad Stickers
De industriële look kun je vanaf nu zelfs doorvoeren in de versiering van jouw iPad. Hoe awesome is dat? Deze rits aan lampen doen jouw iPad oplichten in donkere tijden. De sticker is geproduceerd van hoogwaardig vinyl en gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen dankzij de meegeleverde transferfilm en handleiding. ..
Bloemen iPad Sticker iPad Stickers
Deze prachtige sticker van McStickers zal jou altijd het gevoel geven alsof de zon schijnt! Een mooie sticker van bloemen met veel detail als sticker voor de iPad. Maak van jou iPad een iPad als geen ander en plak er een mooie, grappige en leuke sticker van McStickers op! Alle stickers van McStickers zijn heel makkelijk aan te brengen en als je ze na lange tijd zat bent kan je ze makkelijk verwijd..
Apple Juice iPad Sticker iPad Stickers
Appelsap, wie dronk het niet vroeger als klein kind, of vind je het zoete drankje stiekem nog steeds wel heel erg lekker! Maak een grapje op de achter kant van je iPad met deze sticker! De sticker is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit vinyl en blijft tot wel vijf jaar lang mooi op je iPad zitten. De sticker is gemakkelijk op te plakken, maar vervolgens ook weer gemakkelijk te verwijderen zonde..
Shake It Like A Polaroid iPad Sticker
Shake it like a polaroid picture! Ken je hem nog? Die toffe oneliner van Outkast? Of ben je gewoon dol op de oldschool versie van de huidige fotografie. Hoe dan ook, we raden je natuurlijk af om je iPad als een Polaroid te schudden. Nergens goed voor! Deze hippe sticker is geproduceerd van hoogwaardig vinyl en gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen aan de hand van de meegeleverde transferfil..
Naruto iPad Sticker iPad Stickers
Ben jij een fan van Japanse manga's en mis je geen aflevering van de held Naruto? Dan hebben wij de perfecte sticker voor jou met Naruto die in aanval is en op de Apple uit is! Deze sticker heeft een lange levensduur omdat hij gemaakt is van hoogwaardig vinyl zodat je er lang van kan genieten! Ook krijg je bij al onze stickers een handige stappenlijst voor het op plakken van de sticker en ben je d..
Lamp iPad Sticker
Groot fan van de industriële look of laat je graag een lampje schijnen op je iPad. Met deze toffe lightbulb zit je in elk geval nooit zonder een groot schijnend licht. Of wie weet is het een metafoor voor al die toffe ideeën die jij altijd hebt. Wie zal het zeggen? Deze toffe sticker is speciaal voor jou gemaakt van hoogwaardig vinyl en om het aanbrengen en verwijderen lekker makkelijk te maken kr..
Cookie Monster (2) iPad Sticker
Kun jij of je dochter/zoon geen genoeg krijgen van het coole koekjes verslindende monster Cookie Monster dan versier je voortaan gewoon jouw iPad met deze lieve schat. Of ben jij zelf misschien wel een koekjes monster? Hoe dan ook. Met deze mooie sticker steel je overal de show. Deze hippe sticker is geproduceerd van hoogwaardig vinyl en gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen aan de hand van..
Bellenblaas iPad Sticker
Een sticker van een schattig meisje die bellen aan het blazen is. Een leuke manier om je iPad op te fleuren en hem je eigen touch te geven! Deze sticker is van goede kwaliteit vinyl en het plakken en verwijderen er van is een makkie. Door de goede kwaliteit van de sticker gaat de sticker tot wel vijf jaar lang mee! ..
Poker iPad Sticker iPad Stickers
Pokerfans en zij waar een pokerface eerder regel dan uitzondering is kunnen voortaan hun lol op met deze toffe poker sticker. Zo weet de hele wereld vanaf nu dat ze op safe moeten spelen wanneer ze een potje poker met jou aan gaan. Ze hebben namelijk met een pro te maken. Deze hippe sticker is geproduceerd van hoogwaardig vinyl en gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen aan de hand van de mee..
Creation of Adam iPad Sticker iPad Stickers
The Creation of Adam is de beroemde plafondschildering in de Sixtijnse Kapel in de Sint Pieterskerk in Rome. Wil je ook je iPad versieren met deze beroemde schildering, dan kan dat vanaf nu! De sticker is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit vinyl en blijft tot wel vijf jaar lang mooi zitten. De sticker is gemakkelijk op je iPad te plakken, maar vervolgens ook weer gemakkelijk te verwijderen zon..
Boom met Vogels iPad Sticker iPad Stickers
Een mooi rustgevende weergave op je eigen iPad. Wat wil je nog meer. Onze stickers zijn gemaakt van het beste vinyl dat er is en met de bijgeleverde handige transferfilm brengt u de sticker gemakkelijk aan op uw Macbook. Wanneer u de sticker verwijderd laat deze geen lijmresten achter op uw Macbook. ..
Tupac Shakur Macbook sticker MacBook Stickers
Tupac Amaru Shakur, alias 2Pac was de beste vertegenwoordiger van de gangstarap aller tijden. 2Pac#MeAgains theWorld# de eerste artiest die tegelijkertijd in de gevangenis zat en een nummer 1 album had. De sticker is geproduceerd van de kwalitatief beste vinyl en wordt geleverd met een transferfilm en handleiding, zodat het aanbrengen en verwijderen super makkelijk is. De sticker gaat ook nog..
Sneeuwwitje (2) iPad Sticker iPad Stickers
Weer een sticker van de prachtige Sneeuwwitje voor jouw iPad. Deze sticker heeft een leuke uitstraling en is een schattige toevoeging voor een iPad. Het maakt jou iPad net iets schattiger en leuker. Deze sticker is netzoals alle andere stickers zeer gemakkelijk aan te brengen en ook zeer makkelijk te verwijderen als je toch voor een andere sticker kiest. ..
The Beatles iPad Sticker iPad Stickers
Ben jij een die hard Beatles fan en wil je alles hebben van ze? McStickers heeft voor jouw iPad een prachtige sticker van alle hoofden van de leden en Beatles als tekst er bovenop. Onze stickers zijn van hoogwaardig kwaliteit vinyl waardoor ze een lange levensduur hebben. Ze zijn zeer gemakkelijk aan te brengen zonder zelf lijm of plakband te gebruiken. En word je de sticker zat, dan kan je hem ma..
Superman iPad Sticker iPad Stickers
Superman is er altijd klaar voor jouw te beschermen, deze superheld staat altijd voor je klaar. Hij vliegt door de lucht van je iPad. Deze sticker is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit vinyl en blijft tot wel vijf jaar lang mooi zitten. De sticker is gemakkelijk op te plakken, maar ook makkelijk weer te verwijderen zonder resten achter te laten. Pas op, voer deze held geen kryptonite, want dan..
Sneeuwwitje (3) iPad Sticker iPad Stickers
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste van het land? Sneeuwwitje! Versier nu ook jouw iPad met deze beeldschone dame! Deze sticker is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit vinyl en blijft tot wel vijf jaar lang mooi zitten. De sticker is gemakkelijk op je iPad te plakken, maar vervolgens ook weer makkelijk te verwijderen zonder dat deze resten op je favoriete speeltje achter zal l..
Love Apple (3) iPad Sticker iPad Stickers
We love iPads! Jij toch ook!? Uit nu je liefde voor je favoriete speeltje met deze schattige sticker. De sticker is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit vinyl en blijft tot wel vijf jaar lang mooi zitten. De sticker is gemakkelijk op te plakken, maar ook makkelijk weer te verwijderen zonder dat deze resten achter zal laten. ..
Justice League iPad Sticker iPad Stickers
Justice League beschermt vanaf nu de achterkant van jouw iPad. Deze sticker is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit vinyl en blijft tot wel vijf jaar lang mooi zitten. De sticker is gemakkelijk op te plakken, maar ook makkelijk weer te verwijderen, mocht je de sticker zat zijn. De sticker laat hierbij geen resten achter! Kun jij wel wat bescherming gebruiken? Justice League staat altijd voor je ..
Iron Man iPad Sticker iPad Stickers
Deze stoere man ken jij vast wel! Het is natuurlijk Ironman die klaar staat om jou iPad te beschermen tegen al het kwaad en het staat ook nog een super vet, zo'n coole sticker van Ironman. Deze sticker is gemaakt van sterk en duurzaam vinyl. Onze stickers zijn ook nog eens heel simpel aan te brengen en ook simpel te verwijderen zodat jou niks moeilijk wordt gemaakt! ..
Grammofoon iPad Sticker iPad Stickers
De fancy grammofoon raakt nooit uit de mode. En geef toe, mensen die een platenspeler kunnen waarderen weten vaak wel van de hoed en de rand wanneer het gaat om classy muziek. Jij vast ook en daarom versier jij jouw iPad met deze toffe sticker. Hij gaat ook nog eens maar liefst 5 jaar mee, omdat hij van hoogwaardig vinyl geproduceerd is. De sticker wordt geleverd met een transferfilm en handleidin..
Birdcage iPad Sticker iPad Stickers
Dit schattige vogelkooitje met ontsnapt vogeltje kan vanaf nu jouw iPad versieren. Deze sticker is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit vinyl en blijft tot wel vijf jaar lang mooi op je iPad zitten. De sticker is gemakkelijk op te plakken, maar ook makkelijk weer te verwijderen zonder resten achter te laten. Laat dit vogeltje vrij op de achterkant van je iPad! ..
Weergeven 1 t/m 22 van in totaal 22