Kongdecals is naast webshop ook een groothandel waar u Macbook en iPad stickers kunt bestellen voor uw webshop of winkel. U heeft de keuze uit ons brede assortiment aan zowel zwarte als gekleurde vinyl stickers. En daarnaast kunnen wij ook stickers met een custom design leveren. 

Zo kunt u exclusief bij Kongdecals bijvoorbeeld een customized Macbook en/of iPad sticker laten produceren van uw bedrijfslogo, logo van uw vereniging of club. U heeft de mogelijheid om uw eigen sticker zowel zwart als in kleur te laten produceren. Onze stickers worden geleverd met een transferfilm, een handleiding en worden uiteraard geproduceerd op hoogwaardig vinyl en gaan 5 jaar mee waardoor u gewaarbord bent van de best mogelijke kwaliteit. 

Als groothandel in Macbook en iPad stickers binnen Nederland zijn wij uniek en kunnen wij u speciale inkoopprijzen aanbieden. Wij nemen orders aan bij een minimale afname van 50 stickers.

Zowel binnen Nederland als wereldwijd levert Kongdecals tegen zeer aantrekkelijke lage verzendkosten. 

Wilt u zich onderscheiden en bent u daarom benieuwd naar de mogelijkheden voor een custom design? Wilt u als ondernemer of particulier een order van 50+ stickers plaatsen? Als uw groothandel in Macbook - en iPad stickers denken wij graag met u mee en bieden wij u de beste service. 

Heeft u een vraag of wilt u direct een order plaatsen en offerte opvragen dan kunt u deze mailen naar: info@kongdecals.nl

Bedankt voor uw bezoek aan Kongdecals. Wij wensen u veel plezier met uw Kongdecals Macbook - en iPad stickers!